Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145. 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На твое място не бих разчитал, да е без пари и да е здрава.
    Ако искаш да имаш Алфа, гледай в раздел продава на форума.
    Примерно...
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22706
    Ако тръгнеш да купуваш кола, диагностика задължително.
    В техническия раздел има сервизи за диагностиката.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Бе стига с тея предразсъдаци . аз моята я купих за 2200 преди две седмици на 125555 реални километра с сменени ремъци и въздушен филтър - ама сменени в италия амортисиори сакс - туринг на 12 000 км в италия накладки на 60 % , ремъците са сменяни в фирмен сервиз щото са с емблемите на алфа . аспуха беше скъсан между последните две гърнета и саунда беше невероятен . тавана увиснал и го оскубах за норматив колата няма сериозни удари . авариините не работят ама като цяло е мноо запазена . волана педалите скоростния лост и тапицерията потвърждават цифричките на километража . и термостатчето смених щото на дълго колата ми стои на 60 градуса си4ки скоби на съединенията бяха оригиналните дето като ги махнеш веднъж и за нищо не стават . масло смених и за 1200 км даже не го е изцапала още . антифриза и него смених аларама сложих и така. съединител4ето е пътник щото отделя горе и на свободна имам някакво 4укане в притискателния и едно леко свирене като от блокирал аксиален лагер и така . алфата е труднопродаваема кола и за малко пари се намират мноо изгодни . тая е вкарана преди 5 месеца и я бяха обявили на 3200 ама мноо лесно я смъкнаха на 2200
      145 1.6 Boxer 95` , Ford Fiesta , Ford Transit

Comment

Първоначално публикувано от VladimiRR
        Бе стига с тея предразсъдаци . аз моята я купих за 2200 преди две седмици на 125555 реални километра с сменени ремъци и въздушен филтър - ама сменени в италия амортисиори сакс - туринг на 12 000 км в италия накладки на 60 % , ремъците са сменяни в фирмен сервиз щото са с емблемите на алфа . аспуха беше скъсан между последните две гърнета и саунда беше невероятен . тавана увиснал и го оскубах за норматив колата няма сериозни удари . авариините не работят ама като цяло е мноо запазена . волана педалите скоростния лост и тапицерията потвърждават цифричките на километража . и термостатчето смених щото на дълго колата ми стои на 60 градуса си4ки скоби на съединенията бяха оригиналните дето като ги махнеш веднъж и за нищо не стават . масло смених и за 1200 км даже не го е изцапала още . антифриза и него смених аларама сложих и така. съединител4ето е пътник щото отделя горе и на свободна имам някакво 4укане в притискателния и едно леко свирене като от блокирал аксиален лагер и така . алфата е труднопродаваема кола и за малко пари се намират мноо изгодни . тая е вкарана преди 5 месеца и я бяха обявили на 3200 ама мноо лесно я смъкнаха на 2200
        Сигурно е запазена колега, ама хайде хайде да не се лъжеме, че е седяла само в гаража и я е карала някоя баба нали, приказки от 1001 нощ.
        Пожелавам ти успех, ама 2 седмици са малко да се каже дали всичко е ОК, искрено се съмнявам (все пак годинките са си годинки).
        Честито и успех!
        Alfa 145 1.6 TS 16V '99
        Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

общо взето е много относително аз залагам на алфата можеби защото съм и пристрастен. Японските автомобили също мн. ги харесвам, но според мен по разумнорешение си остава 145-цата. Пък и mx-3 ще ти излезе по скъпичка като подръжка и е доста по стара. Малко съмнително изглежда за тия парички да излезе свястна но тествай пробвай и каквото сабя покаже, мойта също много изгодо я взех и няма забелжка(да чукна на дърво) но пак е до късмет!
          Винаги може да заложиш и на други марки, но зависи какво търсиш в колата.
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Working...
          X